Menu
Gildia Pióra na Patronite

nic na przymus nic na siłę

nic na przymus nie osiągniesz
przymus się zemści na Tobie
nic na siłę nie przeskoczysz
nie wystarczy Ci sił i ochoty

z musu zapewnione gnioty
szerokim łukiem nie obejdziesz
i zazdrosnym być w miłości
w dalszym ciągu nic nie pomoże

bo na przekór nikt nie lubi
stajesz się bardzo nieznośny
afekt doskwiera wszystkim
niechęć burzy wszystko

na przymus prosi się o zwadę
kiedy nie ma chęci druga strona
nic na siłę nie zadowoli
kiedy ktoś jest uprzedzony....

do Ciebie

93 719 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!