Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wychodzę za mąż, zaraz wracam

niby wiersz , niby nie

od nieskończoności
dzieli nas już tylko
parę godzin

i wątpliwości
o których milczą
dwa końce łóżka

146 996 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • scorpion

    8 January 2015, 00:17

    No dawaj OczkoDuszy. 1444 to wcale nie taka "fajna" liczba. Dobij chociaż do 1666 ;)

  • onejka

    7 January 2015, 21:47

    Ooo ! trochę po fakcie, ale gratulejszyn wielkie Kathaireo :)

  • 28 December 2014, 19:22

    ...żeby było Wam tak dobrze, by się wracać nie chciało...

  • sand

    23 December 2014, 17:25

    Gratuluję i nieskończoności życzę... ;)

  • 22 December 2014, 22:32

    Radek, z Tobą o każdej porze, nawet po. :)

    Gregorio, oj Gregorio. Tyle Ci powiem :p

    A no we wtorek. Kto powiedział, że we wtorek nie wolno? ;p

  • giulietka

    22 December 2014, 21:56

    Oj, Kaśka, z Tobą to nigdy nie wiadomo... ;)
    Zatem podtrzymuję co napisałam i cieszę się razem z Tobą.

  • 22 December 2014, 21:53

    Very serio :D a nie wygląda?

    Dziękuję :)

  • giulietka

    22 December 2014, 21:52

    i tego się trzymajmy
    a jeśli Ty tak serio
    to gratulacje i trzymam kciuki;)

  • 22 December 2014, 21:51

    Też tak sądzę... (że się nie wraca)
    Ale i po co wracać? :)

  • giulietka

    22 December 2014, 21:48

    hm uśmiecham się, bo po ślubie miałam taki opis na gg
    myliłam się
    od nieskończoności już się nie wraca