Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Niby tak łatwo rozgryźć mężczyznę,
Niby tak łatwo rozkochać go w sobie.
A jednak ciągle są stare panny.
Czy to znaczy, że one nie mają daru
rozumienia mężczyzn?
Czy może to po prostu zbyt wygórorwane wymagania?
Podobno dla każdego znajdzie się TA druga połówka,
Tylko kiedy?
Może znjadziemy ją dopiero po drugiej stronie?
Może nie warto teraz się tym martwić...

7951 wyświetleń
78 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!