Menu
Gildia Pióra na Patronite

(...)

niby nie mam żadnych próśb
niby daję radę bez…
a bzem…
już tylko pachnę…

niby jestem
w tej samej sukience
niby jestem
taka sama…

(...)

16.10.2020

33 778 wyświetleń
281 tekstów
28 obserwujących
  • Infinite Gentleman Night

    5 November 2020, 19:21

    Niby Cię nie ma ,a jesteś ...
    niby zaglądam ,a już mnie tu nie ma ...
    niby myślę ,więc jestem ...
    niby oddycham ,więc żyję ...
    :)))

  • RozaR

    5 November 2020, 18:59

    Przeczytałem wierszyk jeszcze raz -
    I jest dobry .
    Inny nastrój i inna ocena :-)

  • Monika M.

    4 November 2020, 20:23

    R., to aż podziwiam, że tyle napisałeś.
    Można zgłosić do Radka potrzebę działu: żarty. Mój może być pierwszy;).
    Też boki zrywam.

    od yestem
  • RozaR

    4 November 2020, 19:47

    Soryy ale wierszyk przypomniał mi pewien kawał - chyba sprzed wieku .
    Przychodzi kobieta do lekarza i mówi
    - panie doktorze jak ja bym usiadła to bym siedziała i siedziała
    - a jak bym się położyła to bym leżała i leżała
    A na to doktor
    - a jak ja panią kopnę to będzie pani leciała i leciała

    Mam podobną reakcję na wierszyk jak lekarz na owa pacjentkę.

  • Monika M.

    4 November 2020, 19:19

    Myślisz? Hmm... no nam kilka;):)

    od yestem
  • 4 November 2020, 19:12

    Kiedy, kiedy... tego nie mówią, nie mówią też KOMU... ;)
    Zajrzyj w szklaną kulę. :))

  • Monika M.

    4 November 2020, 14:52

    Hmm...
    Krok wstecz.

  • Monika M.

    4 November 2020, 14:30

    Że... samotność daje nam władzę nad samym sobą?

  • Monika M.

    4 November 2020, 13:27

    Iko, samotna władza... smutne:(.
    Yestem, kiedy, kiedy?
    Alu, tak, okoliczności i... ludzie.
    Dziękuję Wam:).

  • sprajtka

    4 November 2020, 13:14

    Jesteś taka sama... ale nigdy nie ta sama. Zmieniają Nas okoliczności:)