Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje nieistnienie

Niby-człowiek
pozorny
byt

Ubrany
w ciało
i krew

Falsyfikat
imitacja
atrapa

Składowa
cudzych
oczekiwań

14 442 wyświetlenia
126 tekstów
32 obserwujących
  • krysta

    31 January 2014, 22:16

    ...niekiedy trudno sprostać cudzym oczekiwaniom...
    zatrzymał mnie Twój wiersz...
    Pozdrawiam Mario :)