Menu
Gildia Pióra na Patronite

Siatka z zakupami - różności

Nerki w czekoladzie
ale kogo
na to stać?

Idzie dama
bogata z kłami
żeby wyssać
z nerki krwiaki

Już szczęśliwa
do - i - wraca
w torbie
nerka w czekoladzie
głód w żołądku
zagryzł kaca...

XXX

Akty z gazet.

Noe śmierdzą
moje buty
są wytrawne
jak twoje usta
bite na goły tyłek okładek

XXX

To nie bajka
ale szef sklepu
musi mieć jajka

XXX

Kawa uzależnia
a kobieta wciąga...

Ciekawe ile
za zakupy dała-?-może
tylko ciała...

Marka
poranna
czyli konsument który nie daje się nabrać.

127 829 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • topik

    31 May 2010, 15:56

    Ciekawie piszesz
    tylko pozazdrościć :-)

  • 31 May 2010, 14:50

    Reklama dźwignia handlu, a my jak te ćmy do światła, ileż osób daje się na to nabrać... Pozdrawiam Marko, masz bardzo realistyczne spojrzenie na świat.