Menu
Gildia Pióra na Patronite

jestem...

nazwij mnie jak chcesz
naznacz swoją miłością
ubierz w obraz emocji
poprowadzi Cię moja myśl

wymyśl mnie jak chcesz
ile razy moje imię zawołasz
przelej moje imię na kartkę
białą jestem przeznaczeniem

T W O I M

93 530 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!