Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łza uczuć

Nazrywam kwiatów polnych
I złożę bukiet w twe ręce
Dziękując za twoją miłość
Za twoje piękne serce

Uklęknę przed Tobą Kochana
I spuszczę smutne me oczy
A łza z uczuć płynąca
Niech po mym licu się toczy

2024 wyświetlenia
20 tekstów
1 obserwujący
  • RoxyRox

    28 June 2014, 18:53

    Sympatyczny :)

  • dana1596

    28 June 2014, 13:22

    piękne są polne kwiaty...otrzeć by taką łzę makiem czerwonym:)
    Pozdrawiam ciepło