Menu
Gildia Pióra na Patronite

porzucone tory

na złomowisku
siedzi i stuka w klawisze starej maszyny
— co robisz mały?

— widzisz tam?
rzędy okien — stawiam za nimi litery

zmrużył oczy
popił z torebki

— you are crazy
really!

30 300 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    14 June 2018, 20:13

    Bardzo dziękuję, pozdrawiam ciepło, s. :)

  • giulietka

    29 May 2018, 04:51

    czyżby Wall.e?
    Czyta się Ciebie wybornie, jak zawsze.
    Pozdrawiam:)