Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nazbyt często odchodziłam
i zbyt późno obudziłam
Wciąż pamiętam tamtych ludzi
każdy czasem się połudzi
Tak brakuje mi tych nocy
pisząc z Tobą miałam więcej mocy
Wciąż czekałam na wieczory
by z Tobą być do późnej pory
Tylko Ty to rozumiałeś
nigdy w oczy nie skłamałeś
Byłeś jak na niebie gwiazda
gdy znikała troska każda
Chyba tylko Ciebie miałam
a to wszystko zmarnowałam
Dziś przepraszam za me bycie
"docenicie, gdy stracicie"

156 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
  • M44G

    15 April 2012, 23:24

    Bardzo ładnie i gładko się czyta. Zabieram do zeszytu