Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakazana miłość...

Przy zapomnianym mostku
gdzieś w lesie
nad wyschniętym strumieniem
spotkałem miłość
ona i ja
wtuleni w siebie
niewidoczni
z dala od blichtru miast
i ludzkich osądów
w namiętnym dotyku
chłonęliśmy skradzione chwile ...
a gdy nastała już noc
uwolniliśmy miłosny łańcuch rąk
i pod osłoną gwiazd
rozstaliśmy się
wracając do miejsc
w których zawsze dłuży się czas
właśnie tam
do nie swoich domów...

189 977 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • ....ktoś....

    5 September 2015, 01:37

    panie kolejny raz po tylu latach skłaniam głowę przed tobą. choć czuje niedosyt, ale wiem ze zostanie zabity za niedługo