Menu
Gildia Pióra na Patronite

przejściowe

na wszystko nadchodzi kres
ale nie
jeszcze nie pora

płynie jak rzeka
czas
na brzegu przeczekać

aż znów zakwitną bzy
w najlepszym razie przetrwać
niż

życzę ci

Krystyna A.Sz. 11.o9.2017r.

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    13 September 2017, 20:48

    Miło Was gościć :)

    Natalio jeśli ktoś w tych kilku wersach znajdzie coś dla siebie ''na wzmocnienie'' -
    to cieszy.

    Malusiu miło, że podoba się.

    RozaR zaskoczyłeś mnie...dzięki.

    Pozdrawiam Wszystkich wieczorem :)

  • 13 September 2017, 20:27

    Bogaty w skojarzenia ten Twój antydepresant
    nie powstydziłby się go myślę , nawet psychoanalityk
    Życzę dużo uśmiechu
    oraz kolorowych snów
    dobrej nocy Krystynko

  • Malusia_035

    13 September 2017, 10:28

    Świetny :)

    Pozdrawiam Cris :)

  • RozaR

    12 September 2017, 21:22

    Dobre - bardzo