Menu
Gildia Pióra na Patronite

W drugiej połowie jestem całkiem własna

Na wpół mnie nie ma,
a obcość wyszyta z ran
wkuwa się i podskórnie
daje w kość,
łamiąc w krzyżu.

Stoisz metr ode mnie
nie wiedząc,
że się sypie,
choć odpadające gwoździe
spadają ci przed twarzą.

147 011 wyświetleń
1739 tekstów
256 obserwujących
  • 25 August 2011, 04:26

    A to z pewnością.

  • 24 August 2011, 19:13

    Nieudolne, więc moje. :)

    Wszyscy jesteśmy okaleczeni, nie wszyscy jednak o tym wiedzą.