Menu
Gildia Pióra na Patronite

KRUK

Nawiedza mnie nocą
w mych złych, strasznych snach
i patrzy mi w oczy
ten Kruk - Czarny Ptak ...

Wzrok jego mi mówi,
że on chce być mną,
chce we mnie zamieszkać,
bo lubi mój dom.

Nie patrzę w me lustro,
bo wciąż boję się,
że mogę w nim dojrzeć
już jego, nie mnie.

Spojrzałem jej w oczy
a ona we łzach
krzyczała : '' POMOCY!!!
TO KRUK - CZARNY PTAK!!! ''.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Papużka

    13 April 2018, 16:05

    Dobry :)