Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczęście

nawet w najśmielszych snach
nie myślałam
z Tobą
wszystko stało się
piękniej
od tej chwili
ten park
ta ławeczka
nasz park
miejsce pod drzewem
kawałek trawnika
najpiękniej
właśnie z Tobą
serc bicie
spojrzenia
uśmiechy
powiedziałeś
Twój jest bardzo ładny

polubiłam Cię
kochany
Twoje
silne
delikatne
ramiona
Twe
usta
przy moich
głos
jesteś mądry
kochany
jestem bardzo
rozkojarzona
myślę
to przez słońce
to Ty
jesteś słońcem

teraz wiem
jesteśmy podobni

kochany
niezapomnij
nigdy
o mnie

4153 wyświetlenia
23 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!