Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krzywda

Nawet nie wiesz jak ją zraniłeś..
Po raz kolejny na bok odstawiłeś,
a Ona Ci ufała.
A Ona Cię kochała.
Gdy nocą w niebo patrzyła gwiazdy układały Twoje imię.
Teraz wie,
że to tylko puste słowa, puste dźwięki i gesty.
Teraz zostały jej tylko łzy.
Już wie, że odszedłeś.
Walczyć o Ciebie już nie ma siły.
Żegnaj na zawsze.....

2008

5801 wyświetleń
34 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!