Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mapa do szczęścia

Nawet jeśli dostaniemy mapę z wyznaczoną drogą do szczęścia, to w trakcie podróży okazuje się że jej legenda jest dla nas niezrozumiała.

37 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
  • agniecha1383

    24 May 2014, 09:59

    To jest bardzo ładne jednak to mysl...pozdrawiam:)