Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pośród innych ...

Nawet,gdy cichy mrok spowija powoli ziemię
czuję niespotykane dotąd dobro bijące od Ciebie ...
Ukryj mnie przed całym światem już na zawsze
za horyzontem swoich najczulszych marzeń.
Za niespotykanymi uczuciami,pomiędzy drżeniem naszych serc
i spragnionych ciał,wśród niezapomnianych dotyków zdarzeń.

~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
12.09.2019

10 920 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!