Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odrodzenie

Nawet z popiołów
Można się podnieść
Być feniksem
Ale tylko z tobą
I przy tobie żyć
By się nie rozpaść
Musiałbym

52 495 wyświetleń
395 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!