Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nawet umrzeć nie potrafię,
moje życie jest tak jakby go nie było,
przemija ale trwa,
jest i będzie.

4730 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!