Menu
Gildia Pióra na Patronite

GRZANIE RURY

Nawet rury majum dziury
Jakby rury dziur ni míały
To by wody nie puszczały
A tak woda myk przez dziure
Abo we dół abo w góre
I na boki tyż popłynie
Niby łolij we maszynie
Jak napotkosz kiedy rure
Zobocz ino czy mo dziure
Bo je warto wincy dziura
Niż najlepszo superrura
A gdy bedziesz mioł ze góry
To cie czeko grzanie rury
Gwarantuje łod dziur majster
Że najlepszy to je klajster
I jak zaczniesz tak jum łunczyć
To nie bedziesz chcioł zekuńczyć

51 481 wyświetleń
592 teksty
70 obserwujących
  • Sierjoża

    3 September 2015, 22:01

    Grać to nie dum rady,ale zaśpiwać moge we każdy kwili;-)

  • giulietka

    3 September 2015, 15:36

    poczucie rytmu dorównuje poczuciu humoru
    w to mi graj!;)

  • Sierjoża

    2 September 2015, 23:17

    Ło to to ta...do dziury wódzio do dziury ide do Dzitki na kury.

  • Sierjoża

    2 September 2015, 23:11

    Kury do rury? Tomek a jak ruła je ze plastiku?

  • Sierjoża

    2 September 2015, 23:08

    Ano woda wino i ruły to powarzne rzeczy. Zara za nimy kumbaj balun i Paladin

  • Sierjoża

    2 September 2015, 22:57

    Tomek mnie namawio źebym grzoł rury,a jo sie boje

  • onejka

    2 September 2015, 22:52

    he he czymże by rura olśniła, gdyby bez dziury była ;)
    Sierjoża, Ty to potrafisz rozbawić ;)