Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Nawet nie wiesz ile w Moim Sercu jest Ciebie..
Nawet nie wiesz jak bardzo Cierpię jak nie mam Cię przy sobie..
Nawet nie wiesz jak potrzebuje Twojego oddechu..
Nawet nie wiesz czym dla mnie jest Twój dotyk..

Bez Ciebie Nieistnieniem Jestem...

Kochanemu ...N .ღ

4.07.2014
Malusia_035

55 892 wyświetlenia
914 tekstów
93 obserwujących
  • RozaR

    4 July 2014, 22:02

    Fajne -takie silne. Ale jednak to tylko uniesienie - takie młodociane.

  • krysta

    4 July 2014, 12:55

    ładny wiersz, w swoim smutku ...
    Miłego dnia Malusia :)