Menu
Gildia Pióra na Patronite

inaczej

nawet nie wiem
kiedy to minęło
zawieszona
gdzieś pomiędzy

i tylko szare smugi świateł

dziś wiem
nie jest lepiej
ale gorzej też nie

szare smugi

27 462 wyświetlenia
235 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!