Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nawet...

nawet na starość
wędrowiec czasu nie miał
litości też nie posiadał
biedna u kresu padła z wyczerpania
nie rozkwitła w blasku...

21 819 wyświetleń
244 teksty
57 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!