Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nawet, kiedy patrzyliśmy w tą samą stronę widzieliśmy coś innego.
Ale po co panikować?
Teraz wiemy oboje; nie wszystkie marzenia muszą się pokrywać.

Kochanie, tak nam dobrze.

Wiem, zatrzasnęły się pewne drzwi…
Ale my stoimy po tej samej stronie.
Przetrwaliśmy próbę. Idziemy dalej.

Zarwana noc, urwany sen nie przekreśla kolejnych chwil.

11 899 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!