Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

nawet jeśli
pragnę
spisane na straty
marzenie wolności
ciało i dusza zajęte

13 948 wyświetleń
214 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!