Menu
Gildia Pióra na Patronite

O byciu poza

nawet jeśli czasem
włada tobą
twymi nerwami
myślą czynem głosem
zostań poza nim

zostań poza chaosem

nawet jeśli
sam byłeś dla innych
poniżej pasa ciosem
spróbuj walczyć uczciwie

zostań poza chaosem

nawet jeśli są chwile
gdy chciałbyś mieszkać
poza poznanym kosmosem
pogódź się z tym gdzie jesteś

zostań poza chaosem

4542 wyświetlenia
89 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!