Menu
Gildia Pióra na Patronite

~*~

nawet gdyby słońce utonęło w smole
a na świecie zabrakło świec

gdyby nawet wieczny ogień zgasł
a największe wartości straciły swoją moc

nawet gdyby ludzie zapomnieli o sumieniu
a kolorowe różańce leżały w kącie

ja wierzyłbym
by móc żyć

5585 wyświetleń
66 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!