Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak gdyby nigdy nic

Nawet gdy dom
W kłamstwie i drwinie
Póki rozstrzygniesz sąd
Kto winien
Odejdzie on lub ona
A ty poczujesz się
Zraniony lub zraniona
A dla niej lub jemu
Po wszystkim tym
Nie drgnie choć odrobinę skroń
I będzie dalej swe życie
Podłe wieść
Jak gdyby nigdy nic
I niby co
I niby nic

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!