Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie erotyczne husarza

Na ulice wyszła husaria
Ze spuszczonymi spodniami
A na ustach jezus maria
Błyszczą skrzydła między przechodniami

Jak tu żyć w tym kraju
Żydzi zgolili pejsy i brody
To ich wina że nie ma tu raju
Ciągle rzucają nam pod nogi kłody

Na ambonie ksiądz oburzony
Że zieloni na sąsiedniej ulicy
Robią mu konkurencję z ambony
Pastor musi być synem diablicy

Tu się urodziłeś, więc jesteś katolikiem
Masz mieć skrzydła i być husarzem
Księdza w Maybachu bądź niewolnikiem
Płać podatki, na starość bądź nędzarzem

Mieliśmy być drugą Japonią
Ale Żydzi przecież nas okradają
Cóż że Polacy wszystko roztwonią
Nim jeszcze zyski na konto wpływają

Wielki premier rozdaje plusy
Płaca minimalna się podnosi
Ale na koncie rosną minusy
Cóż to Żyd kasę nam kosi

Boli Polaka całe życie doopa
Regularnie jest przez kraj ruchany
Gdyby nie Żyd byłaby kupa
Bo ktoś musi być obwiniany

103 016 wyświetleń
1194 teksty
141 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!