Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez tytułu

Nauczyłeś mnie czytać myśli, nie tylko innych
Ale przede wszystkim swoje
Pokazałeś świat
Z drugiej strony płótna
Dlatego,
Zostań nie na chwilę, na zawsze
Zostań moim przyjacielem, nie tylko wczoraj ale również dziś
Zostań jeśli potrafisz, ot tak, po prostu...
Chcę czuć bicie Twego serca
Nie tylko gdy zamknę oczy, ale również gdy je otworze...
Dlatego,
Zostań i nigdzie nie odchodź...

3716 wyświetleń
43 teksty
5 obserwujących