Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla niej o niej

Nauczę Cie ..
Brać z życia samą esencje..
Bez żadnych dodatków
Które zabijają smak..
Słuchać serca..
Które krok przed rozumem..
Pokaże Ci..
Czego może nigdy nie ujrzysz..
Będziesz uśmiechać się..
Do kropli rosy na trawie..
Oddychać zachodami słońca..
Chodzić miedzy kroplami deszczu..
Uwierzysz że potrafisz żyć..
Na świadka Bóg niech będzie..
Który się patrzy z niedowierzaniem..
Ale z uśmiechem na ustach..
Dając mi co dzień siłę..
Bym był i trwał.
O Tobie śnił, przy Tobie był.
Mimo wszystko.

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!