Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 25 August 2020

mar/kot/na dzisiaj jestem

naucz mnie wracać do siebie
gdy zbyt daleko odejdę

bezbronne serce na dłoni
ubierz w miłość

jeśli zobaczysz burzę w gestach
pioruny w słowach

połamane słowa w wierszach

otul szeptem dnień który
poddaje się zmierzchem

http://youtu.be/xc59rXEvNk8

135 877 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    26 August 2020, 10:49

    Wyróżnienie balsam dla weny.
    Pozdrawiam.

  • Malusia_035

    25 August 2020, 09:33

    Gratulację Motylku :))

    Pozdrawiam :)

  • kati75

    3 August 2020, 17:28

    To tak jak ja✨🌛

  • fyrfle

    3 August 2020, 07:23

    Czyżby podmiot liryczny potrzebował detoksu i ma wiadomy problem?