Menu
Gildia Pióra na Patronite

'Wszechświat pełen Miłości'

Teksty z obrazami - 'Wszechświat pełen Miłości' - solange1969
'Wszechświat pełen Miłości' - solange1969

Naucz mnie siebie od nowa
nawet jeśli będą to marzenia
przyjdz do moich wspomnień
proszę,błagam Cię tylko bądz
obiecuję,że nie będę już plakać

Uśmiechnij się do mnie z daleka
powiedz,że wiesz że ja tu czekam
przyjdz z wszechświata tajemnicy
albo nawet z najgłębszych piekieł
utul mnie jak zawsze,wycałuj

Chcę tylko Twoje oczy zobaczyć
te ogniki w nich chcę widzieć
połóż moją dłoń na swym sercu
niech przez tą chwilę bije dla mnie
bo wieczność Cię zabierze za chwilę

52 953 wyświetlenia
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!