Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spojrzeniem chwili*

Naucz mnie kochać
siebie opuszkami
palców
naucz dotykać
cię myślami
byś to poczuł
pokaż mi
drogę do
swojego serca
chcę w nim
zasiać ziarenko miłości.
Ogrzej ciepłym
oddechem w zimne wieczory
schowaj w swoim
sercu by nigdy
nie marzło
daj mu się zachłysnąć
upragnionym szczęściem
w ogrodzie niech
zakwitną róże
niech bicie
naszych serc
gra preludium miłości.

https://www.youtube.com/watch?v=KeI0CwqgLac

65 864 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    22 December 2017, 11:16

    dziekuję ;)pozdrawiam

  • Oskar Wizard

    22 December 2017, 11:00

    Piękne wyznanie i zgrabne w formie. Pozdrawiam.;))))