Menu
Gildia Pióra na Patronite

roztrojone dźwięki

naucz mnie grać
na nutach kropel
za kotarą słów
zagląda za plecami

naucz mnie grać
na deszczu strunach
ciekawość z myślą
między wierszami

naucz mnie grać
usłysz melodię
nieokiełznaną
we mnie drży gibel

naucz mnie grać
na nostalgii gamie
nim północy zanucą
roztrojone dźwięki

93 500 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!