Menu
Gildia Pióra na Patronite

zamknij oczy pomyśl o mnie

naucz mnie czytać swoje milczenie
w szczelinie słów ukryte

na zielonych łąkach źrenic
obudź do końca

pozostań

tylko przy tobie potrafię
być latem

135 808 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • No_One_

    23 December 2011, 20:30

    Bardzo , bardzo się podoba.

  • 22 December 2011, 12:25

    Witam
    milczenie u mnie jest najczęściej powodem braku czasu, a nie lekceważenia. Ale w wolnych chwilach zaglądam do różnych tekstów. Czasem odkrywam perełki, które przegapiłem dawno temu, a nawet osoby, których tekstów wcześniej nie dostrzegłem.
    Wzajemnie :)

  • motylek96

    22 December 2011, 08:30

    Dzień dobry yestem, miło, że milczeniem nie zbyłeś tego "czegoś"

    miłego przedświątecznego:)

  • 21 December 2011, 14:47

    Nie da się milczeć, śliczne :)

  • motylek96

    20 December 2011, 12:39

    Dziękuję:)

  • motylek96

    18 December 2011, 09:00

    chyba jeszcze śpię...

    dziękuję za poświecenie sekund kilku na przeczytanie tych wersów
    ciesze się, że choć te źrenice z emocją do was trafiły;)

  • motylek96

    18 December 2011, 08:58

    dziękuję za poświecenie sekund kilka na przeczytanie tych kilku wersów
    ciesze się, że choć te źrenice z emocją do was trafiły;)

    milej niedzieli:)

  • Seneka 18

    17 December 2011, 10:22

    ...zielone łąki źrenic...podoba mi się...tyle emocji można z nich wyczytać...
    Dobra miniaturka...nawet bardzo dobra.

  • motylek96

    16 December 2011, 21:06

    :)

    pozdrawiam Madziu cieplutko

  • giulietka

    16 December 2011, 21:03

    Przeczytałam i...
    "zielono mi...";)
    Super!