Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odporność naturalna

Naturalnym jest czuć
Z tyłu głowy
Twoją obecność.

I krew kilka tonów słodszą.

Spacerem z Tobą
nad morzem granatowym
nad tonią tragedii i nieszczęść.

A Ty wdychasz jod
A ja wdycham Ciebie.

Pospacerujmy jeszcze.

323 wyświetlenia
9 tekstów
0 obserwujących
  • Cris

    27 April 2016, 20:52

    ciekawy.
    :)