Menu
Gildia Pióra na Patronite

Minuta...

Naturalna i szczera
to cała...ja
ani nudna ani poważna
to cała...ja
czasem w kuchni zatańczę
to bywa, że zagram na gitarze
to cała...ja
a bywa tak, że chodzę w zadumie
pływam zanurzona w oceanie łez
a kiedy zasnę na krawędzi
twojej skóry...podaruj mi minutę więcej
która potrwa wieczność
w połowie nicości
pozwolić sercu krzyczec.
https://www.youtube.com/watch?v=U475MNNjLN0

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!