Menu
Gildia Pióra na Patronite

Świat dzwonków

Natrętna melodyjka
po raz drugi i trzeci
Rzeszów
- jest tablet za darmo ...!
Opole się spóźniło
niech sobie dzwoni!
umyłam ręce
automatyczny świergot
- zamówioną przesyłkę kurier wiezie -
już nie jedzie!
wytarłam ręce
coś brzęczy a to domofon
- ulotki roznoszę -
otworzyłam
i wywietrzyłam dzwonki!

18 842 wyświetlenia
159 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!