Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mały biały domek

Nasz świat jest wesoły
Więc wybierzmy kolory
Jeden przedpokój będzie wrzosowy
A drugi różowy
Salon w odcieniu wiosennej zieleni
A wypoczynkowy na żółto się mieni
Pokoje gościnne
Niech będą inne
Południowy oceanu głębią
Wschodni świeżością cytrynie potrzebną
Kuchnia z jadalnią będzie majowa, niezapominajkowa
A sypialnia z wyjściem na taras pomarańczowa
Łazienki rozświetli śnieżna biel na suficie
I to dopiero będzie wesołe i kolorowe życie

16 803 wyświetlenia
250 tekstów
3 obserwujących