Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota

Nasze morze
Przyszło do mnie w snach
Usta oddalone o kilometry lat
I ciepło, którego sercu brak
Dotykam Twoich myśli delikatnie jak łza....

15 086 wyświetleń
80 tekstów
22 obserwujących
  • marka

    22 August 2019, 20:31

    Jest to piękne, ale i smutne.

  • finezja

    12 August 2019, 09:00

    Dziękuję :)

  • kati75

    12 August 2019, 07:23

    ładne;-)