Menu
Gildia Pióra na Patronite

Urodzinki ...

Naszej Amelce na urodziny,
Szczęścia i zdrowia wszyscy życzymy.
Umilasz nasz świat - przez 10 latek,
Przyjmij więc od nas pachnący kwiatek.

Mama i tata, sto lat śpiewają,
Brat i dziadkowie się dołączają.
Babcia Grażyna z Babcią Zdzisławą
Głośno wtórują i biją brawo.

Niechaj nam rośnie słodka Amelka,
Niechaj ją spotka fortuna wielka.
Niechaj ją wszyscy ludzie - bliźni kochają,
Niechaj ją w życiu zawsze wspierają.

25 103 wyświetlenia
92 teksty
3 obserwujących
  • fyrfle

    9 October 2017, 10:58

    Fiszka

  • 8 October 2017, 19:09

    Bardzo ładny wierszyk
    słyszałam ze babcia Zdzisia
    ma się ku dziadkowi
    Tadzikowi
    Będzie następna okazja
    aby pojeść tortu
    mniam mniam
    Bardzo ładne życzenia
    Pozdrawiam :)