Menu
Gildia Pióra na Patronite

nasze słowa
spotkały się w połowie oddechu
i splotły ustami

kiedy milczeliśmy
one kładły się nadzieją
na wewnętrznej stronie ud
dotykały bioder
błądziły

czasami znikały
pod skórą wilgotną
wgryzały się
w cienie na ścianie
lub w słone łzy

wtedy tęskniły najbardziej

15 084 wyświetlenia
80 tekstów
22 obserwujących
  • marka

    22 June 2015, 22:16

    Namiętny i stanowczy.

  • finezja

    13 June 2015, 17:49

    Dzięki Kochani. Miłego dnia :)

  • Malusia_035

    13 June 2015, 10:57

    Bardzo ładny wiersz:)

    Pozdrawiam :))

  • 13 June 2015, 07:08

    świetny:)

  • krysta

    12 June 2015, 23:40

    piękny wiersz...styl znajomy.
    pozdrawiam serdecznie ;)

  • mill

    12 June 2015, 23:30

    ...śliczny ;)....