Menu
Gildia Pióra na Patronite

***bez zmian

nasze słowa
jak ptaki szybują

nic się nie zmienia

łopot skrzydeł
który wiosnę zaprasza
dotyk piór w kolorze lata
kropla deszczu
którą z miłością przytulam
do twojego imienia

- nic się nie zmienia

39 583 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących