Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Żeglujemy "

Nasza podróż

Żeglujemy
Oceanem Nadziei
Tyle Wiary, Miłości
Uczuć w Nas
Staruszek Czas
Nam zazdrości

W Twoich oczach
Nadziei blask
Jest taki żywy

W Moich oczach
Wiara dryfuje i też
Dobrze się czuje

To co Nas łączy
Ocean Miłością
Jawiący się

Żeglujemy
Oceanem nadziei
do siebie - każdego dnia.

281 731 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!