Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podróż

Nasza podróż jest przedsmakiem miłości,
Nasza podróż prowadzi do gwiazd.
Nasza podróż jest wieczna.
Nasza podróż jest tylko we dwoje.
Nasza podróż nie jest męcząca.
Nasza podróż to niesamowita przygoda.
Nasza podróż niech będzie przykładem dla innych, że miłość istnieje szczęśliwa.
Nasza podróż to droga z wybojami jak i idealna droga.
Nasza podróż kiedyś się skończy.
Nasza podróż odbije się echem.

7218 wyświetleń
77 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!