Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

miód

nasza milość ma oczy otwarte
a w nich jak nieproszeni goście
stają często łzy
nieznane
i bywają w nich spojrzenia
jak spłoszone wróble

teraz
pachnie nowym życiem
i zasypiam spokojna
że już nigdy tych oczu
zamknąć nie pozwoli

13 967 wyświetleń
88 tekstów
29 obserwujących
  • zatopiony.wrak.

    2 January 2020, 10:48

    :)

  • Cris

    2 January 2020, 00:47

    z nadzieją
    :)