Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak grzyby o świcie wschodzą puszki

Nasza Kamila
to dobra dziewczyna
daje ubogim
puszki po piwach

Złomiarze
na dary jej serca czekają
i rano po piątej
na drzwi spoglądają

Wychodzi zaspana
z pieskiem na smyczy
a do tego w słonku
przeciąga się romantycznie...

marka

127 834 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • awatar

    16 September 2010, 01:10

    delikatna twoja fotografia zbieraczy złomu

  • motylek96

    15 September 2010, 21:27

    Dobre serduszko ma ta Kamila;))

  • Seneka 18

    15 September 2010, 21:17

    :) wiersz na osłodę snów nadchodzących :)
    Świetnie napisane.