Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nasz sekret bał się świata
Było mu dobrze między Nami
Cicho, bezpiecznie, intymnie

Zapinam każdy guzik po szyją
Szczelnie owijam się szalem
Nie patrzę na Ciebie
Jednak odwlekam tą chwilę
Kiedy zostaniemy osobno,
Już zupełnie sami

Mimo, że sekret nie ujrzał światła dziennego
Już nas nie wiąże, nie spaja nic pięknego

3188 wyświetleń
43 teksty
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!